Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Det er så nemt at komme i gang

   Vi anbefaler følgende for at dit produkt bliver så godt som mulig

   Start med at udvælge de billeder, som du skal bruge i din fotobog– der er ingen grund til at bruge tid på, at uploade en masse billeder, som du måske alligevel ender med at kassere. Udvælg to til fire fotos pr. side du vil bruge i Fotobogen, det vil i langt de fleste tilfælde være passende. Opret en mappe på din PC eller Mac, kopier billederne der skal bruges i fotobogen over i denne.

   Fotobøgerne bliver printet på automatiske og mekaniske maskiner, derfor vil der altid være en lille usikkerhed omkring margener på siderne. Vi anbefaler derfor, at der altid er minimum 5 mm fra billeder og tekst til ydre kant.

   Vi anbefaler at ikke bruger for mørke baggrunde, det snyder øjnene, og får billederne til at virke mørkere, samt giver bogen et mere dystert udtryk. Helt sorte sider er desuden meget modtagelige for ridser og fingeraftryk.

   Når du designer din fotobog, så varier antallet af billeder på siderne, det gør bogen mere levende. En god ide er når du laver Fotobøger, at tage nogle af de bedste billeder og lade dem fylde en hel side. Vi anbefaler, at i ikke lader billeder overlappe to sider, da der forsvinder noget i margin, samtidig vil unøjagtigheder under produktionen gøre, at der kan ske forskydning af billedet.

   Hvis du bestiller softcover hæfte/bøger anbefaler vi, i altid vælger et sideantal der kan deles med 4, feks. 24-28-32 sider, for at undgå blanke sider.

   I stedet for at lave små bøger med mange sider, anbefaler vi at vælge en større bog med færre sider. Det er både billigere og bedre

   Når du laver Fotobøger skal du overveje, om din bog skal være til dig selv, eller den skal være en gave til andre. Det kan have betydning for, hvilke billeder og hvor meget tekst du vil bruge. En god ting at gøre når du laver Fotobøger er, at sætte tekster ind, feks. vil datoer, stednavne og særlige begivenheder ofte være en god ide for både dig selv eller for modtagernen. Det kan også være morsomme citater, en overskrift eller en længere forklaring, der er et utal af muligheder i fotobog Danmark softwaeren.

   Du behøves hverken at være IT-ekspert eller i besiddelse af de store grafiske evner for, at opnå flotte og imponerende resultater. Programmet kan automatisk sammensætte hele fotobogen for dig – du skal blot vælge hvilke billeder der skal med i bogen, udvælge baggrunde og kanter, og din nye fotobog er på vej med posten til dig. Så enkelt, og med et imponerende resultat som vil bringe glæde og begejstring for dig selv, din familie og dem du holder af.

   Alt data bliver lagret på Amazon servers. Billeder og projekter ligger i systemet i 3 mdr. hvis der ikke arbejdes på projektet. Så hvis du har gang i et større projekt, er det vigtigt at du som minimum logger ind hver 3 mdr. og arbejder på projektet.