Levering fra 49,-
Ingen skjulte eller ekstra gebyr

Højtider

Fotobog til konfirmanden - et minde der varer evigt

Når man har børn, flyver tiden afsted, og de børn, der engang var så små, er pludselig så store - og nu skal de konfirmeres. Din lille pige eller dreng skal træde ind i de voksnes rækker og tage sine første skridt i selvstændighedens retning.

Med en flot fotobog fra Din fotobog kan du sammenfatte de mange minder, I sammen har haft gennem de sidste mange år og lade det være en smuk afslutning på barndommen. Det er den perfekte gave på selve dagen, og den kan ligge på gavebordet og bringe smil frem hos både konfirmanden og gæsterne.

Inspiration til billeder

Der er gode muligheder for at være kreativ, når du skal lave din egen gave til konfirmanden. Du kan for eksempel vælge et tema eller du kan tage udgangspunkt i begivenheder og oplevelser, fx:

- billeder fra konformandens liv

- Fødselsdage og fester I har været til sammen

- Rejse- og ferieoplevelser

Mulighederne er uendelige, og i virkeligheden er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Uanset hvordan du griber det an, bliver det en helt unik gave, og et fotoalbum som ingen andre vil lave magen til.

En fotobog som mindebog

En anden måde at bruge fotobogen på er ved at lave en mindebog over selve dagen. Der bliver med sikkerhed taget masser af billeder af det smukke unge menneske i løbet af de mange festlige oplevelser både i kirken og under den efterfølgende festivitas.

Saml alle billederne ind - eller vær god til selv at tage en masse - og lav en bog, du kan give konfirmanden efterfølgende. Det kan være en overraskelse eller I kan lave den sammen og genleve de mange gode stunder, dagen helt sikkert byder på.

Har du lyst til at komme direkte igang med at lave en fotobog til konfirmanden ? Tryk på ikonet "Start bestilling" og du kan starte med din fotobog med det samme

Ønsker du at læse lidt mere om vores fotobøger, for at finde den helt rigtige bog der passer netop din konfirmand? Tryk på ikonet " Læs mere om fotobøger"