Fotobog i bedste kvalitet, fotobøger leveret hurtigst i danmark, fotokalender i alle størrelser
Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   A4 fotokalender - Dobbeltsidet

   Dinfotobog Anbefaler

   Vores mest populære kalender – En oplagt mulighed for at holde styr på den travle families særlige mærke- og fødselsdage. Kalenderen findes i mange forskellige designs

   DKK 139,-

   Læs mere

   A3 fotokalender - Standard design

   Vores største kalender med den store kalender oversigt. Den store kalender oversigt giver dig mulighed for at skrive alle mærkedage ind og endda indsætter billeder i dato felterne. Kalenderen er den perfekte gave til bedsteforældrerne.                                              

   DKK 169,-

   Læs mere

   A4 fotokalender - Standard design

   En ægte klassiker - A4 kalenderen med den store dato oversigt. Kalenderen som du kender den - Masser af plads til dine billeder og samtidig med mulighed for at indsætte personlige mærkedage / fødselsdage mv.                                              

   DKK 119,-

   Læs mere

   A4 fotokalender - Smal design

   .

   Denne flotte kalender giver dig de bedste betingelser for at vise dine billeder. Kalender oversigten fylder mindre, hvilket giver mere plads til dine billeder.                                              

   DKK 119,-

   Læs mere

   A3 fotokalender - Smal design

   Den store A3 kalender med det smalle design, som giver EKSTRA meget plads til dine billeder. Det smalle design giver et fint overblik over kalenderen, men hvor det er billederne som er det primære fokus. Oplagt gaveidé til blandt andet bedsteforældre.                                              

   DKK 169,-

   Læs mere

   Fotokalender - Køkkenkalender

   En smart kalender der giver god oversigt over alle dagene i måneden. Du kan indsætte flere billeder pr. side og samtidig er kalenderen oplagt til at tilføje nye begivenheder løbende med tusch eller kuglepen.

   DKK 119,-

   Læs mere

   Fotokalender til markedets bedste priser

   Foruden at vi laver din fotokalender i super god kvalitet og med Danmarks hurtigste levering, så har vi også yderst konkurrence dygtige priser. Der findes et utal af forskellige fotokalendere på markedet, men hvis man sammenligner prisen på de mest gængse kalendere, vil man se at din fotobog har nogle af de billigste priser blandt de markedsledende . Bestiller du en fotokalender ved os, tør vi godt love at du hverken vil blive skuffet over prisen eller kvaliteten. Skal du ha lavet mange, så kontakt os, vi er altid friske med et godt tilbud. Husk de kan bestilles hele året, vinter, forår, sommer og efterår. Hos dinfotobog.dk har vi specialiseret os i få produkter, men som vi til gengæld leveres i topklasse. Foruden fotobøger, er det særligt vores unikke fotokalendere vi får meget ros for. De kan laves med et standard layout, eller helt efter dit eget ønske, med 12 måneder hvor du selv vælger start måned. Det kræver ikke den store planlægning, du skal blot bruge 12 af dine bedste billeder. De fås i flere forskellige størrelser og design, så de bliver helt som du ønsker. Når du bestiller vægkalender ved dinfotobog.dk får du rabat ved flere stk.

   En familiekalender med de helt særlige minder

   Hos dinfotobog.dk ved vi at kvalitet er et vigtigt parameter i en købsproces. Alle vores fotokalendere leveres på det bedste papir på markedet, kun fra anerkendte producenter. Vi går aldrig på kompromis, og selv vores billigste produkter leveres på 250 gram silkcoatet papir, hvor trykket bliver optimal. Alle kalender produceres på vores danske laboratorium, hvor vi altid vil kunne stå inde for kvaliteten så dit motiv kommer i fokus. Har du bestilt en fotokalender ved os, tør vi derfor love fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Så vælg dine bedste fotos, og glæd familien med en gave der holder hele året.

   Kan I virkelig levere en fotokalender fra dag til dag?

   Ja! Et af de spørgsmål vi oftest får er, hvordan vi kan producere og levere en fotokalender på så kort tid? Alle vores bøger og kalendere produceres på vores danske laboratorium beliggende i Randers. Det gør at vi kan producere og sende som de hurtigste i Danmark. Bestiller du en kalender inden kl. 1200, vil du have den i postkassen dagen efter, det kalder vi hurtig levering! Og der er ingen ekstra gebyr for hurtig levering. Langt de fleste af vores konkurrenter får lavet deres produkter i Tyskland eller Sverige.

   En personlig kalender med egne billeder

   Hos dinfotobog.dk har vi specialiseret os i få produkter, men som vi til gengæld leveres i topklasse. Foruden fotobøger, er det særligt vores unikke fotokalendere vi får meget ros for. De kan laves med et standard layout, eller helt efter dit eget ønske, med 12 måneder hvor du selv vælger start måned. Det kræver ikke den store planlægning, du skal blot bruge 12 af dine bedste billeder. De fås i flere forskellige størrelser og design, så de bliver helt som du ønsker. Når du bestiller vægkalender ved dinfotobog.dk får du rabat ved flere stk.

   Hvordan laver jeg min egen kalender?

   Vælg mellem flere formater og designs, og skab en fotokalender med dine egne billeder hos Din Fotobog. Alt kan klares online, og vi printer herefter din kalender og sender den afsted til dig, så den snart kan tages i brug.