Levering fra 49,-
Ingen skjulte eller ekstra gebyr

Fotokalender

A3 Årskalender

En sidet kalender, der hurtigt giver dig det store overblik - Perfekt til at skabe overblik over året

DKK 39,- Læs mere

A3 fotokalender

Denne store kalender giver dig mulighed for, at planlægge alle fødselsdage og mærkedage.

DKK 169,- Læs mere

A3 fotokalender dobbeltsidet

Vores mest populære kalender, som er et stort gavehit. Du kan selv vælge start måned og år.


DKK 139,- Læs mere

A4 fotokalender

Kalenderen alle kan finde plads til. Men stadig med mulighed for fødselsdage og mærkedage.

DKK 119,- Læs mere

Fotokalender 
– Danmarks bedste leverandør af fotokalendere

Hos dinfotobog.dk har vi specialiseret os i få produkter, men som vi tilgengæld levere i topklasse. Foruden fotobøger, er det særligt vores unikke fotokalendere vi får meget ros for. En fotokalender fra dinfotobog.dk kan laves med et standard layout, eller helt efter dit eget ønske. Vores fotokalender fås i flere forskellige størrelser, og leveres helt som du gerne vil. Når du bestiller en fotokalender ved dinfotobog.dk vælger du selv start måned og år.

Så meget betyder kvaliteten for din fotokalender

Hos dinfotobog.dk ved vi at kvalitet er et vigtigt parameter i en købsproces. Alle vores fotokalendere leveres på det bedste papir på markedet, fra de allerbedste udbydere. Vi går aldrig på kompromis, og selv vores billigste fotokalender leveres på 200 gram silkcoatet Xerox papir. Som ved vores fotobøger, så produceres alle vores fotokalender på vores danske laboratorium hvor vi altid vil kunne stå inde for kvaliteten. Har du bestilt en fotokalender ved os, tør vi derfor love fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Kan i virkelig levere en fotokalender fra dag til dag ?

Ja! Et af de spørgsmål vi aller oftest får, er hvordan vi kan producere og levere en fotokalender på så kort tid? Alle vores fotobøger og fotokalendere produceres på vores danske laboratorium, hvilket gør at vi kan kalde os selv for nogle af de hurtigste producenter i Danmark. Bestiller du en fotokalender tidligt om morgenen, vil du have din nye fotokalender i postkassen dagen efter, det kalder vi hurtig levering!

Fotokalender til markedets billigste priser

Foruden at kunne levere vores fotokalender i super god kvalitet og med Danmarks hurtigste levering, så har vi også yderst konkurrence dygtige priser. Der findes et utal af forskellige fotokalendere på markedet, men hvis man sammenligner prisen på de mest gængse kalendere, vil man se at dinfotobog.dk er blandt de markedsledende på de billigste priser. Bestiller du en fotokalender ved os, tør vi godt love at du hverken vil blive skuffet over prisen eller kvaliteten.