Fotobog i bedste kvalitet, fotobøger leveret hurtigst i danmark, fotokalender i alle størrelser
Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Se vores udvalg og vælg størrelse

   fotofremkaldelse af 10x15 billeder


   fotofremkaldelse af 11x15 billeder


   fotofremkaldelse af 13x18 billeder


   fotofremkaldelse af 15x15 billeder


   fotofremkaldelse af 15x21 billeder


   fotofremkaldelse af 20x30 billeder


   fotofremkaldelse af 30x40 billeder


   fotofremkaldelse af 40x60 billeder


   fotofremkaldelse af 50x70 billeder


   fotofremkaldelse af 60x90 billeder


   se den fulde prisliste her

   Der er altid et opstartsgebyr på 20 kr., uanset hvor mange og hvilke billeder du skal have fremkaldt. Vil du have den billigste fotofremkaldelse, kan det således godt betale sig at bestille en solid bunke gode minder på én gang.

   Fremkald billeder så let som ingenting med dinfotobog.dk – sådan gør du

   Ud over at vi hos dinfotobog.dk gerne vil kunne tilbyde dig billig billedfremkaldelse, vil vi også gerne gøre det nemt for dig at få printet dine allerbedste billeder. Her får du en guide til, hvordan du benytter dig af vores service.

   1. Sortér dine billeder, og læg dem, du vil have fremkaldt, i en samlet mappe – det gør det i hvert fald nemmere.

   2. Upload de billeder, du vil have fremkaldt.

   3. Vælg den rette størrelse på dine billeder og antal eksemplarer.

   4. Gennemfør din bestilling og betaling.

   5. Læn dig tilbage, og vent på, at du får dine smukke billeder direkte i postkassen.

   Som du nok kan fornemme, er fremkaldelse af billeder online en smal sag. Tøv derfor heller ikke med at printe dine billeder, så du kan nyde dem.

   billeder fra ferie i hænder

   Sådan får du den bedste fotofremkaldelse

   Som du kan se af tabellen, har vi angivet den optimale opløsning i forskellige formater. Hvis du vil sikre dig den bedste fotofremkaldelse, skal du sørge for, at dine billeder som minimum har denne opløsning.

   Får du eksempelvis fremkaldt et billede i formatet 15 x 21, som ikke er minimum 1800 x 2500 pixels, risikerer du, at billedet bliver grynet og utydeligt. Det er naturligvis en skam, når du har taget et smukt billede af en solnedgang, dine børn eller sommerblomsterne i fuldt flor. Sørg med andre ord for, at dine billeder altid har en hensigtsmæssig opløsning.

   Når du skal fremkalde billeder, skal du desuden være opmærksom på, hvilket sideforhold dit kamera benytter. De fleste almindelige digitalkameraer tager billeder i formatet 3:4, som er standardformatet for digitale billeder. Er dine billeder taget i 3:4 format anbefaler vi at vælge 11X15 foto fremfor 10X15, da der ved 10X15 vil forekomme en beskæring af dine billeder.

   Tager du derimod billeder med et spejlreflekskamera, har billederne typisk sideforholdet 2:3. Det er det gamle og analoge billedformat. Skal dine fremkaldte billeder sættes i et fotoalbum, er dette format helt ideelt.

   Generelt gælder det, at to til tre procent af billedet vil blive beskåret for at få det til at passe helt perfekt til fotopapiret. Lad derfor være med at anbringe tekst i kanten af billedet, hvis du vil have den bedste fotofremkaldelse og have det hele med.

   Med pristabellen har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at vælge det rette billedformat ud fra sideforhold og pixelopløsning. Er du fortsat i tvivl om, hvad du skal vælge, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 25 års erfaring med billedfremkaldelse, så vi kan helt sikkert hjælpe dig.

   billedestak af barn

   Det skal være nemt og ligetil at få sine bedste øjeblikke foreviget

   Ønsker du mange forskellige valgmuligheder, når det gælder papirtyper og billedformater? Så må vi blankt erkende, at vi ikke er de rette til at hjælpe dig med netop det projekt. Vil du til gengæld gerne gøre det nemt og billigt for dig selv at få fremkaldt dine bedste øjeblikke? Så er du landet det helt rette sted.

   Vi har ikke et hav af forskellige papirtyper og papirkvaliteter, og vi fremkalder heller ikke billeder i mange forskellige formater. Til gengæld kan vi levere lige akkurat det, vores kunder som regel efterspørger. Det betyder, at vi kan holde omkostningerne og leveringstiden på et absolut minimum. Desuden betyder det, at det bliver en langt nemmere og mere overskuelig proces for dig at få fremkaldt dine billeder.

   Vi fremkalder billeder på Fuji-fotopapir i høj kvalitet. Det har en flot glans og gengiver på smukkeste vis dine billeders farver, så de virkelig kommer til deres ret. Fuji garanterer en holdbarhed på 100 år, så længe billederne bliver opbevaret korrekt. Du kan altså helt roligt overlade din fotofremkaldelse til os.

   mange billeder af mad og andre ting på et bord

   Hvorfor overhovedet vælge fremkaldelse af digitale billeder?

   I en digitaliseret verden er der efterhånden ikke mange af os, der får fremkaldt vores billeder, og det er en skam. Ofte kommer vores billeder blot til at ligge på en computer eller telefon, og efterhånden glemmer vi, at de overhovedet eksisterer.

   Selvom vi har foreviget nogle af de største og bedste øjeblikke i vores liv, kommer de altså aldrig længere end til en harddisk, hvor de går i glemmebogen. Går computeren eller telefonen i stykker, mister du billederne. Sørg derfor altid for at have en backup.

   Med fysiske billedprint har du alle dine bedste minder samlet i et fotoalbum eller mappe. Når du vil mindes sidste års sommerferie, den runde familiefødselsdag eller dit barns første skoledag, kan du altid finde fotoalbummet frem og på den måde genopleve den store dag eller fantastiske ferie.

   At have dine billeder i fysisk format giver dig altså i endnu højere grad mulighed for at tænke tilbage på alle dine gode minder. Desuden er det oplagt at bruge printede billeder som en gave til en, du holder af. Har du f.eks. været på en skøn ferie med din veninde? Så print feriebillederne online igennem os, sæt dem i et fint fotoalbum, og så har du den hyggeligste og mest personlige gave, du overhovedet kan komme i nærheden af.

   Alternativt kan du naturligvis også vælge at lave en fin fotobog med en samling af de fineste feriebilleder.

   fremkaldelse af feriebilleder

   Genoplev dine bedste øjeblikke

   Hos dinfotobog.dk har vi en stor passion for billeder og fotofremkaldelse, og vi har mange års erfaring i branchen. Faktisk har vi beskæftiget os med billedfremkaldelse i over 25 år, og du kan derfor ganske roligt overlade dine allerbedste minder i vores kompetente hænder.

   Vi tilbyder nem og hurtig fremkaldelse af billeder, så du i en fart kan nyde dine store øjeblikke på glansfuldt og farvemættet fotopapir. Når vi samtidig klarer billedfremkaldelsen billigt, er der vist ikke mere at rafle om.

   Dinfotobog.dk er ganske enkelt det oplagte valg til billedfremkaldelse online. Vi leverer altid smukke billeder i høj kvalitet, som du vil kunne glæde dig over at finde frem gang på gang. Der findes næppe nogen bedre beskæftigelse på en grå og trist dag end at finde feriebillederne, bryllupsbillederne eller billederne fra sidste års juleferie frem. Så gør dig selv den tjeneste at få fremkaldt dine billeder. På den måde får du mulighed for at genopleve dine bedste øjeblikke igen og igen og igen.

   Fremkald billeder billigt i dag, og modtag dem i morgen

   Kan du slet ikke vente med at få fingrene i dine nye og farvestrålende billeder på kvalitetsfotopapir? Så er du simpelthen så heldig, at vi ikke blot tilbyder hurtig billedfremkaldelse, men også hurtig levering. Hvad mere kan man overhovedet ønske sig?

   Bestiller du dine billedprint i dag, kan du forvente at modtage dem i morgen. Det gælder, hvis du bestiller billederne inden kl. 12 på en hverdag. Bestiller du efter kl. 12, vil billederne blive pakket og sendt til dig dagen efter. Uanset hvad, så får du altså hurtig levering, når du vælger online fremkaldelse af digitale billeder hos dinfotobog.dk.

   Print dine bedste minder allerede i dag – du vil næppe fortryde det.

   Kan man få fremkaldt sort/hvid-billeder?

   Ja, hos Din Fotobog kan du få fremkaldt dine billeder i både sort/hvid og farve. Vi fremkalder i mange forskellige formater og kvaliteter, og det går nemt og hurtigt at uploade dine fotos online og herefter få tilsendt dem med posten.