Fast lav fragt 49,-
Altid dag-til-dag levering på alle produkter

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Personlig plakat til Mors dag


   Mors dags tilbud - Halv pris på alle plakater

   Produkt info

    Format: Portræt
    Vælg mellem 2 størrelser:
    21x30 cm. - Pris 49,- stk. ( Normalpris 98,- stk.)
    30x42 cm. - Pris 59,- stk. ( Normalpris 118,- stk.)
    Kun 29,- for efterfølgende kopier af samme plakat
    Vælg mellem mange forskellige layouts
    Mulighed for personalisering i alle plakater
    Kan laves på under 5 min.
    Printes på 300g Silkcoatet papir - SUPER kvalitet
    Fragt kr. 49,-
    Leveringstid: 1 dag
    Deadline for bestilling til levering inden Mors dag: 6.Maj kl.13.00

    21x30 plakat - Klik her for at starte din bestilling

    30x42 plakat - Klik her for at starte din bestilling

    Alt det du gerne vil vide, inden du går igang med at designe din personlige plakat

    Det er legende let at designe din helt personlige mors dags gave, og det kan gøres på ganske kort tid. Når du har bestemt dig for, hvilken størrelse du ønsker, trykker du blot på linket ovenover, og du bliver sendt direkte videre til vores bestillings-software. Vi anbefaler altid, at man laver plakaten fra enten tablet eller computer, da der er begrænset redigerings-muligheder fra mobilen.

    Du skal starte med at uploade, de billeder du ønsker at bruge til plakaten. Vær opmærksom på, at der til de forskellige layouts kan være forskellige antal billeder i. Under fanen Scrapbog finder du elementer, du kan påsætte din plakat, hvis du ønsker. Der er oprettet en særlig kategori til Mors dag, hvori der er effekter, som vi mener passer godt til denne begivenhed.

    Du kan ændre skrifttype, skriftfarve og skriftstørrelse i de layouts, der ligger i systemet, hvis du ønsker dette. Du kan også fjerne eller tilføje scrapbogs elementerne, hvis du ønsker.

    Når du er færdig med din plakat, anbefaler vi altid, at du dobbelttjekker, at den er, som den skal være. Dette gøres nemmest ved at trykke på knappen "Vis eksempel" øverst på skærmen. Her får du vist et stort billede af, hvordan det færdige tryk ser ud. Det du ser på skærmen, er det du får leveret.

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 91545299. Vi svarer på 95% af alle henvendelser indenfor 5 min.