Fast lav fragt 49,-
Altid dag-til-dag levering på alle produkter

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Har du længe gået og tænkt, at den perfekte julegave må være en fotobog, men bare ikke helt kunne finde tiden til at lave den?

   Bare rolig! Vi leverer fra dag til dag, og med vores online program til design af fotobøger er det både enkelt, nemt og hurtigt at lave en flot fotobog, så grib en kop kaffe, sæt dig til rette foran skærmen og læs med nedenfor, hvor vi guider dig gennem den hurtige version af Projekt Fotobog.

   Du skal igennem 4 steps: Billeder, autoudfyld, tekst og udsmykning.

   A5 Hardcover

   1) Vælg dine billeder

   Det er nemmest at lave en fotobog, hvis du har sorteret dine billeder først. Find ud af, hvilke billeder du ønsker at dele med personen, der skal have bogen, og gem dem i en mappe på computerens skrivebord.

   2) Udfyld siderne

   En af de ting, der kan tage lang tid, er et finde ud af, hvordan billederne skal placeres. Vil du spare de dyrebare minutter, kan du med fordel lade programmet autoudfylde bogen for dig, og få en levende og flot opsætning.

   Husk dog, at gennemgå de enkelte sider, så du sikrer dig, at ingen billeder er skåret forkert. Det ser frygtelig fjollet ud, hvis hovedet på et billede ved en fejl er skåret af. Vil du flytte et billede, kan du trække det rundt med musen ved at klikke på det.

   3) Overvej tekst

   Hvis du har en lille historie at knytte til billederne, kan du skrive en tekst sammen med. Alternativt kan du bruge tekstværktøjet til at give bogen en titel og måske skrive en lille hilsen bagpå omslaget.

   4) Gør bogen personlig

   Har du sparet lidt tid på sideopsætningen, kan du nu tillade dig at bruge et par ekstra minutter på at gøre din fotobog personlig. Du kan vælge forskellige baggrunde bag billederne, ligesom du kan sætte små clip art-figurer ind og desuden tilføje sjove og flotte rammer til dine billeder.

   Herefter er det bare et spørgsmål om at godkende handlen, betale og vente på posten. Hos Din fotobog producerer vi i Danmark, og derfor kan vi levere fra dag til dag; bestiller du inden kl. 13.00 på en hverdag, får du din fotobog med posten næste hverdag.

   Vil du igang med at lave den perfekte julegave allerede med det samme ? Tryk på ikonet " start bestilling" og vi sender dig direkte videre til vores bestillings software

   Vil du gerne lige læse lidt mere om vores produkter, for at finde ud af hvilken fotobog der passer bedst til netop din julegave ? Tryk på ikonet "læs mere om fotobøger"