Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Har du længe gået og tænkt, at den perfekte gave må være en fotobog, men bare ikke helt kunne finde tiden til at lave den?

   Bare rolig! Vi leverer fra dag til dag, og med vores online program til design af fotobøger er det både enkelt, nemt og hurtigt at lave en flot fotobog, så grib en kop kaffe, sæt dig til rette foran skærmen og læs med nedenfor, hvor vi guider dig gennem den hurtige version af Projekt Fotobog.

   Du skal igennem 4 steps: Billeder, autoudfyld, tekst og udsmykning.

   fotobog til gave med juletema Gå direkte igang med at vælge fotobog


   1) Vælg dine billeder

   Det er nemmest at lave en fotobog, hvis du har sorteret dine billeder først. Find ud af, hvilke billeder du ønsker at dele med personen, der skal have bogen, og gem dem i en mappe på computerens skrivebord.

   2) Udfyld siderne

   En af de ting, der kan tage lang tid, er et finde ud af, hvordan billederne skal placeres. Vil du spare de dyrebare minutter, kan du med fordel lade programmet autoudfylde bogen for dig, og få en levende og flot opsætning.

   Husk dog, at gennemgå de enkelte sider, så du sikrer dig, at ingen billeder er skåret forkert. Det ser frygtelig fjollet ud, hvis hovedet på et billede ved en fejl er skåret af. Vil du flytte et billede, kan du trække det rundt med musen ved at klikke på det.

   3) Overvej tekst

   Hvis du har en lille historie at knytte til billederne, kan du skrive en tekst sammen med. Alternativt kan du bruge tekstværktøjet til at give bogen en titel og måske skrive en lille hilsen bagpå omslaget.

   4) Gør bogen personlig

   Har du sparet lidt tid på sideopsætningen, kan du nu tillade dig at bruge et par ekstra minutter på at gøre din fotobog personlig. Du kan vælge forskellige baggrunde bag billederne, ligesom du kan sætte små clip art-figurer ind og desuden tilføje sjove og flotte rammer til dine billeder.

   Herefter er det bare et spørgsmål om at godkende handlen, betale og vente på posten. Hos Din fotobog producerer vi i Danmark, og derfor kan vi levere fra dag til dag; bestiller du inden kl. 12.00 på en hverdag, får du din fotobog med posten næste hverdag.

   Nu burde du være klar til at komme igang med at lave din fotobog - Tryk på det grønne ikon "Gå til fotobøger" for at vælge hvilken bog der passer til netop din gave.

   Gå til fotobøger