Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   En fotobog der samler de bedste billeder fra et bryllup hvor minderne holder evigt   Den store fotobog - Kvadratisk format

   Tryk her for at vælge et design

   Den store fotobog egner sig perfekt til dig, der ønsker at lave en fotobog med alle billederne fra konfirmandens liv indtil nu. Her kan du virkelig få plads til mange billeder og samtidig beholde en god størrelse på billederne. Du designer bogen helt fra bunden, så den bliver nøjagtig som du ønsker.

   Produkt info

   • Format og størrelse: Kvadratisk 30x30 cm.
   • Omslag: Hardcover med blank eller mat laminering
   • Ekstra sider: Kr. 6,00 pr. side
   • Max sider: 160
   • Papir:170gr Silkemat FSC certificeret
   • Fast lav fragtpris kr. 49,- uanset antal
   • Leveringstid: 1 dag
   DKK 329,-
   DKK 279,- v/ samme efterfølgende fotobog

   A4 Bredformat Fotobog - Vores bryllups bestseller

   Tryk her for at vælge et design

   Vores A4 fotobog i portræt format, er vores mest solgte fotobog. Bogen er velegnet til billeder fra alle slags kameraer og giver rig mulighed for at lege med billeder i forskellige formater. Med plads til op til 100 sider, er der rigeligt med plads til alle dine billeder.

   Produkt info

   • Format og størrelse: Portræt (Højformat) 20x30 cm
   • Omslag: Hardcover med blank eller mat laminering
   • Ekstra sider: Kr. 5,00 pr. side
   • Max sider: 160
   • Papir:170gr Silkemat FSC certificeret
   • Fast lav fragtpris kr. 49,- uanset antal
   • Leveringstid: 1 dag
   DKK 249,-
   DKK 199,- v/ samme efterfølgende fotobog
    Se hele udvalget af alle vores fotobøger her

    Vi har samlet en række gode råd, så læs med her, hvis du snart skal til fest.

    De fleste bryllupspar vælger i dag at hyre en professionel bryllupsfotograf, men derfor kan du sagtens øve dig og måske endda skyde de lidt mere uofficielle billeder, hvor du for alvor fanger stemningen, fordi der ikke hviler noget pres på dig - men husk, at du endelig ikke må gå i vejen for den professionelle fotograf. Er du klar til at tage til fest? Her får du vores 5 gode råd til bryllupsbilleder for begyndere.

    1) Spørg først, skyd senere

    Det er måske den omvendte verden i forhold til, hvad du havde forestillet dig, men faktisk bliver det mere og mere populært, at bryllupsparret beder deres gæster lade både kamera, telefon og tablet bliver derhjemme. Måske fordi de føler, at det er svært at nyde festen med alle de kameraer rundt omkring. Så: Spørg bryllupsparret, inden du pakker dit kamera i tasken.

    2) Drop ekstraudstyret

    Medmindre du er blevet hyret som den professionelle bryllupsfotograf, skal du lade alt dit ekstraudstyr blive hjemme. Stativ, lys og store objektiver er ikke din opgave, og du kommer let til at forvirre gæsterne og gå i vejen for den rigtige fotograf, hvis du møder op med hele udstyrspakken.

    Det korte af det lange: Drop udstyret.

    3) Vær opmærksom på dig selv

    Hov, hvad mener vi nu med det - er det ikke bryllupsparret, du skal være opmærksom på? Jovist, men du skal i den grad også være opmærksom på din egen placering. Du vil naturligvis gerne tage billeder af de store øjeblikke som det første kys eller turen ned af kirkegangen, men det er netop dét, bryllupsfotografen er hyret for at gøre, og det ville være en stor ærgrelse for brudeparret, hvis du dukker op på alle deres billeder, fordi fotografen ikke kunne skyde udenom dig.

    Derfor: Vær opmærksom på din placering, og gå ikke i vejen for fotografen.

    4) Giv brudeparret en pause

    Bryllupsfesten kan være en hektisk oplevelse for brudeparret, der gerne vil nå at nyde festen og snakke med alle gæsterne, så husk at give dem en pause fra kameraet. Kig efter nogle andre gode motiver. Bryllupsfotografen har en lang liste med billeder, der skal tages, men husker vedkommende eksempelvis at skyde brudgommen, mens han lige krammer sin mor eller gæsterne, mens de hygger sig omkring bordet?

    Så: Overvej, hvor du får de bedste billeder og giv brudeparret en velfortjent pause.

    5) Stop mens legen er god

    Det sidste, du skal huske, når du fotograferer til en bryllupsfest, er, at du først og fremmest er inviteret med, fordi brudeparret ønsker, at du skal være en del af deres store dag - og det er du ikke, hvis du gemmer dig bag kameraet fra start til slut.

    Derfor: Husk at lægge kameraet fra dig og være nærværende til festen.

    Er du klar til at bestille den perfekte bryllupsgave nu ? Tryk på ikonet "start bestilling" og vi sender dig direkte hen til vores bestillings software

    Vil du gerne undersøge hvilken af vores flotte fotobøger der passer bedst til brudeparret ? Tryk på ikonet "læs mere om vores fotobøger"