Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Gaven der altid giver glæde - En fotokalender til 2023

   Fotokalender julegave 2023 Kom igang med at bestille din personlige kalender med det samme - tryk her

   Den perfekte julegave til en du holder af

   Som modtager er der ikke noget bedre end at få en gave, som giveren har lagt energi og omtanke bag, men som giver kan det være svært at finde den helt rette personlige gave hvert eneste år - Det har vi løsningen på.

   Med en fotokalender kan du lave din egen kalender med de fineste, smukkeste og sjoveste minder fra året, der er gået; unikt og personligt. Og så er det oven i købet en gave, du kan give år efter år.

   Tilpas designet til modtageren

   Hos Din Fotobog har du mulighed for at vælge mellem 2 forskellige størrelser på din kalender: A4 og A3. Vælger du A3 har du yderligere to muligheder i forhold til designet: En dobbeltsidet kalender eller en kalender i fuld A3 format.

   De tre designs betyder, at du kan vælge den løsning, der passer bedst til modtageren; skal det være helt enkelt og bare give et overblik over året, skal kalenderen ligge på bordet eller skal det være en væghængt kalender med mulighed for at indsætte fødsels- og mærkedage?

   Når du har valgt formatet, begynder det sjove; nu skal gaven gøres personlig.

   Find minimum de 12 bedste billeder frem fra skuffen, og inddel dem i måneder. Måske har du et billede fra skiferien, der passer perfekt til februar og et fra farmors fødselsdag til april? Mulighederne er uendelige, og hvis du vil lave din fotokalender ekstra lækker, kan du indsætte familiens fødselsdage og særlige højtider, du og modtageren plejer at fejre.

   Høj kvalitet og hurtig levering

   Hos Din Fotobog ved vi, at kvaliteten af dit produkt er helt essentiel for din oplevelse og din tilfredshed, og derfor går vi naturligvis aldrig på kompromis. Den fotokalender, du giver til dine kære, bliver produceret på markedets bedste papir og fremstillet i vores egne lokaler i Danmark, så vi har hånd i hanke med hele processen.

   Vi står 100% inde for kvaliteten på vores produkter, og derfor tør vi godt love dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Det skal nemlig være en glædelig fornøjelse at overraske en kær person med en flot fotokalender.

   Er du nysgerrig, kan du lave din personlige julegave lige her. Bestiller du inden kl. 13.00, har du kalenderen i din postkasse allerede dagen efter.

   Har du fået mod på at lave din egen personlige julegave allerede idag ? Tryk på ikonet "Se fotokalender produkter" og vælg lige præcis den størrelse der passer dig. Herefter er det blot at gå igang med at designe kalenderen.

   Se fotokalender produkter