Fotobog i bedste kvalitet, fotobøger leveret hurtigst i danmark, fotokalender i alle størrelser
Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.


   • Kalender-1-ny
   • Kalender-2-ny
   • Kalender-3-ny
   • Kalender-4-ny
   • Kalender-5-ny
   • Kalender-6-ny

   Beskrivelse

   Vores køkkenkalender har et markant anderledes design end vores øvrige kalendere. I denne kalender er der mindre plads til billederne, men tilgengæld får du stor oversigt over dagene i måneden. Kalenderen er lavet på materiale så du kan tilføje til kalenderen med både tusch og kuglepen.

   Gå tilbage til oversigten over designs

   Gå tilbage til produktoversigten for alle fotokalendere

   Produkt info

   • Størelse: 15 x 42 cm.
   • Antal sider inkluderet i prisen: 12 samt forside
   • Kalenderens start- samt sluttid: Valgfri måned samt år
   • Samling: Spiralryg
   • Papir: Silkcoatet 250gr - Højeste kvalitet!
   • Leveringstid: 1-2 dage
   • Leveringsomkostninger: Kr. 49,00
   DKK 119,-
   DKK 99,- v/ samme efterfølgende kalender

   Fotokalender til markedets bedste priser

   Foruden at vi laver din fotokalender i super god kvalitet og med Danmarks hurtigste levering, så har vi også yderst konkurrence dygtige priser. Der findes et utal af forskellige fotokalendere på markedet, men hvis man sammenligner prisen på de mest gængse kalendere, vil man se at din fotobog har nogle af de billigste priser blandt de markedsledende . Bestiller du en fotokalender ved os, tør vi godt love at du hverken vil blive skuffet over prisen eller kvaliteten. Skal du ha lavet mange, så kontakt os, vi er altid friske med et godt tilbud. Husk de kan bestilles hele året, vinter, forår, sommer og efterår. Hos dinfotobog.dk har vi specialiseret os i få produkter, men som vi til gengæld leveres i topklasse. Foruden fotobøger, er det særligt vores unikke fotokalendere vi får meget ros for. De kan laves med et standard layout, eller helt efter dit eget ønske, med 12 måneder hvor du selv vælger start måned. Det kræver ikke den store planlægning, du skal blot bruge 12 af dine bedste billeder. De fås i flere forskellige størrelser og design, så de bliver helt som du ønsker. Når du bestiller vægkalender ved dinfotobog.dk får du rabat ved flere stk.

   En familiekalender med de helt særlige minder

   Hos dinfotobog.dk ved vi at kvalitet er et vigtigt parameter i en købsproces. Alle vores fotokalendere leveres på det bedste papir på markedet, kun fra anerkendte producenter. Vi går aldrig på kompromis, og selv vores billigste produkter leveres på 250 gram silkcoatet papir, hvor trykket bliver optimal. Alle kalender produceres på vores danske laboratorium, hvor vi altid vil kunne stå inde for kvaliteten så dit motiv kommer i fokus. Har du bestilt en fotokalender ved os, tør vi derfor love fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Så vælg dine bedste fotos, og glæd familien med en gave der holder hele året.

   Kan I virkelig levere en fotokalender fra dag til dag?

   Ja! Et af de spørgsmål vi oftest får er, hvordan vi kan producere og levere en fotokalender på så kort tid? Alle vores bøger og kalendere produceres på vores danske laboratorium beliggende i Randers. Det gør at vi kan producere og sende som de hurtigste i Danmark. Bestiller du en kalender inden kl. 1200, vil du have den i postkassen dagen efter, det kalder vi hurtig levering! Og der er ingen ekstra gebyr for hurtig levering. Langt de fleste af vores konkurrenter får lavet deres produkter i Tyskland eller Sverige.

   En personlig kalender med egne billeder

   Hos dinfotobog.dk har vi specialiseret os i få produkter, men som vi til gengæld leveres i topklasse. Foruden fotobøger, er det særligt vores unikke fotokalendere vi får meget ros for. De kan laves med et standard layout, eller helt efter dit eget ønske, med 12 måneder hvor du selv vælger start måned. Det kræver ikke den store planlægning, du skal blot bruge 12 af dine bedste billeder. De fås i flere forskellige størrelser og design, så de bliver helt som du ønsker. Når du bestiller vægkalender ved dinfotobog.dk får du rabat ved flere stk.

   Hvordan laver jeg min egen kalender?

   Vælg mellem flere formater og designs, og skab en fotokalender med dine egne billeder hos Din Fotobog. Alt kan klares online, og vi printer herefter din kalender og sender den afsted til dig, så den snart kan tages i brug.