Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Madkasse med eget foto

   • Madkasse-1
   • Madkasse-2
   • Madkasse-3
   • Madkasse-4
   • Madkasse-5
   • Madkasse-6

   Klar, parat, skolestart

   Med en personlig madkasse, er der sikkerhed for at dit barn ikke får den forkerte madkasse med hjem. Samtidig kan det være god samtale for børn at tale om de billeder der er på madkassen - Du kan både vælge børnenes favoritdyr, familiemedlemmer, yndlingstegneserie osv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

   Madkassen er af praktisk materiale og størrelse og tåler opvaskemaskine.

   Obs. Du vælger farven på madkassen når du er færdig med at designe.   Produkt info

   • Format: Firkantet
   • Størelse: 18 x 12,5 X 6,5 cm.
   • Åndehul der holder maden frisk
   • Mange design muligheder
   • Tåler opvaskemaskine
   • Fødevaresikker i overensstemmelse med dekret EG 1935/2004 og EU 10/2011
   • Materiale: Plastik
   • Leveringstid: 1-2 dage
   • Leveringsomkostninger: Kr. 49,00
   DKK 149,-

   Madkasser med foto

   En madkasse med foto gør barnets madpakke let at finde blandt de andre børns. Samtidig bringer det et smil på læben at se på fotoet af sig selv eller sin familie, og frokosttid bliver til en ekstra hyggelig stund, hvor der kan sendes en kærlig tanke til mor og far, inden I ses igen senere. Find vores madkasser med navn og billede her, og design selv dit barns nye, personlige madkasse med udgangspunkt i jeres favoritbilleder.

   Gør barnets madkasse let at genkende

   Med en personlig madkasse er der sikkerhed for, at dit barn ikke får den forkerte madkasse med hjem, når dagen i skole eller daginstitution er ovre. En madkasse med billede er nem at genkende, og vælger I at få skrevet navn på, er det helt slut med at være i tvivl. I kan bruge lige de billeder på madkassen, I ønsker, og billederne skaber mange gode anledninger til samtale og sprogtræning med barnet, der sikkert hurtigt spotter sig selv, familiemedlemmer, yndlingsdyret eller den foretrukne tegnefilmsfigur på billederne på madkassen.

   Design en personlig madkasse til dit barn

   Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan vores madkasser til børn kan komme til at se ud, når de udsmykkes med de fineste billeder efter eget valg. Tag eventuelt barnet med på råd, når madkassen med foto skal designes, eller design på egen hånd en madkasse, som dit barn vil elske. Hav gerne mere end én madkasse ved hånden, så du altid har en ny klar, selvom en af madkasserne er til vask, og lad alle børn få hver deres personlige madkasse med navn og billede på.

   Madkasser med foto, der gør spisepausen ekstra god

   Skal der være energi til hele dagen, skal der selvfølgelig en lækker madpakke med i tasken hver eneste dag. Uanset hvad menuen byder på, bliver indholdet i madkassen endnu mere lækkert, når det serveres i en fin madkasse med foto, der giver et smil på læben hos barnet. Mangler du selv en god madkasse, er madkasserne her selvfølgelig ikke kun forbeholdt de små, men kan også sagtens rumme mors og fars frokost, og det er alletiders, når hele familien kan få hver deres personlige madkasse med lige det, de allerhelst vil have at spise.
   Madkasserne fås i flere farver, og du vælger ønsket farve på din madkasse til sidst, når du er færdig med at designe den. Vores madkasser til børn er fremstillet i et praktisk og holdbart plastmateriale, og de har en god størrelse med plads til masser af skøn mad på farten. De tåler opvaskemaskine og er derfor lette at rengøre.

   Køb personlige madkasser med navn og foto

   Trænger ungerne til nye madkasser, og vil du gerne udenom de gængse madkasser, som alle børnene i skolen eller børnehaven har? Med en madkasse med billede og navn skiller dit barns madkasse sig ud fra mængden og er dermed nem at holde styr på. Med vores online designværktøj har vi gjort det enkelt at designe en personlig madkasse og herefter få den hurtigt leveret, så I ikke skal vente længe på at kunne tage den nye madkasse med foto i brug. Kom godt i gang med det samme her, og glæd dig til at se børnenes reaktion på de nye, seje madkasser.