Fast lav fragt 49,- Danmarks hurtigste produktion - Bestil idag og få varen imorgen Topkarakter på Trustpilot

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Se vores udvalg og vælg størrelse

   puslespil med foto 35 brikker


   puslespil med foto 192 brikker


   puslespil med foto 70 brikker
   Hvad indeholder puslespillet når jeg modtager det?

   Puslespillet indeholder naturligvis det antal brikker du har købt spillet med.
   Der medfølger også et 10x15 billede af det motiv du har valgt på dit puslespil. Puslespillet leveres usamlet, hvorfor det ofte giver god hjælp at have det originale billede ved sin side når man begynder at samle.
   Puslespillet leveres i en gennemsigtig pose, der sikrer at brikkerne ikke forsvinder. Selve spillet og posen bliver leveret i en fin lille papkasse. Papkassen kan både bruges til at transporterer spillet med, men er samtidig også anvendelig til at leverer som gave.

   Design et personligt puslespil

   Lav dit eget personlige puslespil, lavet af stærke og holdbare materialer, så du kan nyde det i mange år. Vi har et stort udvalg i forskellige størrelser, motiver og sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag og færdighedsniveau.

   Det er super nemt - alt du skal bruge er et enkelt billede. Billedet overføres til vores system og generere selv et puslespil ud fra den størrelse du har valgt. Herefter er det blot at bestille og dit nye puslespil bliver produceret og sendt til dig.

   Har du spørgsmål til et af vores produkter, kan du altid kontakte vores kundeservice på enten chat eller tlf. - De står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

   Vi har yderst konkurrencedygtige priser og som altid har vi danmarks hurtigste levering. Bestiller du inden kl.12 bliver dit puslespil sendt samme dag - Gælder mandag til fredag. Bestillinger i weekenden bliver sendt mandag.

   Et puslespil er godt for krop og sjæl

   Puslespil har længe været en populær form for underholdning og kreativ udfordring. Udover at være sjovt, har samling af puslespil også mange mentale fordele, herunder:
   1. Forbedrer hukommelsen: Løsning af puslespil kræver at man husker placeringen af de enkelte brikker og hvordan de passer sammen.
   2. Udvikler problemløsningsfærdigheder: Puslespil kræver tænkning og strategi for at få brikkerne til at passe sammen.
   3. Reducerer stress: Samling af puslespil kan være en afslappende aktivitet, der hjælper med at fjerne stress og bekymringer.
   4. Fremmer teamwork og samarbejde: Når man samler et større puslespil med andre, opfordrer det til samarbejde og teamwork for at nå et fælles mål.

   Alt i alt er løsning af puslespil en sjov, udfordrende og givende aktivitet, der har mange positive fordele for både krop og sind.

   Giv et puslespil i gave

   Puslespil er en perfekt gaveidé til familie og venner. Vi har et bredt udvalg af størrelser og motiver, der passer til enhver lejlighed.

   Et puslespil kan være en sjov og underholdende gave, der kan bringe glæde og positivt engagement. Hvad enten modtageren er 2 eller 70 år, vil et personligt puslespil altid være et hit

   Puslespil kan være en god måde at bringe mennesker sammen og skabe et fællesskab omkring en fælles interesse. Generelt set er et puslespil en sjov og meningsfuld gave, der kan bringe glæde og engagement til mange forskellige typer mennesker.