Levering fra 49,-
Ingen skjulte eller ekstra gebyr

En fotobog skaber tryghed for dit barn

pixabay-2598005-1080x675 Fotobog giver tryghed

Har du børn i vuggestue, dagpleje eller børnehave, så kender du med stor sandsynlighed til de våde øjne hos både børn og forældre, når dagen i institutionen starter og barnet skal afleveres. Forskning viser, at billeder af familien kan være en stor hjælp for barnet.

Tårer i øjnene og en hård knude i maven, når du sætter dig ud i bilen. Kender du følelsen? Den hårde indkøringsperiode, når ens barn skal starte i dagtilbud, er forældres værste mareridt, og de fleste vil gøre hvad som helst for at hjælpe deres lille purk til en bedre og mere tryg oplevelse.

Det kan du gøre med en fotobog i rygsækken.

En undersøgelse foretaget af Aarhus Universitet i samarbejde med 18 forskellige kommuner viser, at hvis der i institutionen hænger et billede af barnets familie, så bygges der en bro til hjemmet, som gør det lettere for barnet at sige farvel. Samtidig viser praktisk erfaring, at børn i dagpleje og vuggestue kan blive mere trygge og skabe gode relationer ved hjælp af et familiegalleri.

En kompakt fotobog i rygsækken

Vil du have en lille og billig fotobog, der kan ligge i barnets taske og tages frem, når det er nødvendigt, tilbyder vi en blød fotobog i A5. Det er vores billigste fotobog, men vi går selvfølgelig ikke på kompromis med kvaliteten. Som med vores andre fotobøger, bestemmer du selv opsætningen og antallet af billeder på siderne, ligesom der er mange muligheder for at tilføje baggrunde, tekster og figurer.

Prisen starter ved DKK 59,- og her er inkluderet 24 sider med silkecoatet papir og flotte farver, og hvis det ikke er nok, kan du tilkøbe yderligere sider for 4,00 kr. per side.

Kig forbi allerede i dag, hvis dit barn skal have et familiegalleri med i institutionen; vi trykker og sender bogen med det samme, og hvis du bestiller inden kl. 13.00, så du har den allerede dagen efter. 

Dansk virksomhed, lokal produktion; dét er vi stol...