Fotobog i bedste kvalitet, fotobøger leveret hurtigst i danmark, fotokalender i alle størrelser
Fast lav fragt 49,-
Altid dag-til-dag levering på alle produkter

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Dansk virksomhed, lokal produktion; dét er vi stolte af!

   6af5dc78ebfd48175d30d0c3d154324e846231c_20190716-131737_1

   Med 20 gode år i fotobranchen i bagagen kan man så drømme om mere? For Peter Mengers, grundlægger af Din fotobog, var svaret ja. Han havde spottet et hul i markedet, og det ville han udfylde uden at skulle krydse landets grænser, som det ellers var normen for fotobøger.

   Der er aldrig noget, der er så godt, at det ikke kan blive bedre. Selvom Peter Mengers var medejer i en velfungerende fotoforretning i Randers, ønskede han sig noget mere. Han ville fokusere på én ting, og han ville gøre det så godt, at han kunne konkurrere med de store udenlandske spillere på markedet.

   Så han startede Din fotobog.

   "Der findes få virksomheder, der producerer fotobøger, og de største leverandører har adresse i Tyskland. Kunderne opdager det bare sjældent, fordi de bestiller på en dansk hjemmeside," forklarer Peter Mengers og fortsætter: "Jeg synes, det er et forfærdelig spild af kilometer af køre fotobøger hele vejen fra Tyskland til Danmark, når vi ligeså godt kan trykke dem her. Vi skal satse på den lokale produktion, hvis vi vil Danmark og miljøet."

   Central placering i Jylland

   Hvis Peter Mengers ville kæmpe mod de store tyske leverandører af fotobøger, var han klar over, at prisen ikke kunne være hans eneste konkurrenceparameter. Så det blev kvaliteten og leveringstiden han satte øverst på listen, og netop det kan lade sige gøre, fordi produktionen foregår i Randers:

   "I lokalerne i Randers kan jeg selv være med gennem hele processen og sikre, at kvaliteten er i orden hver eneste gang. Jeg kan sætte gang i bestillingerne med det samme, og fordi vi har adresse i Danmark, kan vi levere fotobøger fra dag til dag. Det er en kæmpe fordel, og helt sikkert noget vores kunder sætter stor pris på," fortæller Peter.

   At Peter Mengers og Din fotobog samtidig har fundet et system, hvor de kan holde omkostningerne nede, betyder, at prisen sagtens kan konkurrere med de tyske priser. Der er altså ingen grund til at vente 14 dage på din tyske fotobog, når du kan få en, der er produceret i Danmark.

   Er du nysgerrig på sortimentet – eller vil du gerne bestille en fotobog – så kan du gøre det her. Vi glæder os til at sætte gang i din bestilling og levere din fotobog i postkassen i morgen. 

   En fotobog skaber tryghed for dit barn
   Begynderguide: Sådan laver du personlige fotogaver