Fotobog i bedste kvalitet, fotobøger leveret hurtigst i danmark, fotokalender i alle størrelser
Fast lav fragt 49,-
Altid dag-til-dag levering på alle produkter

  Your basket is currently empty

  Checkout

   You don't have any saved projects.

   Begynderguide: Sådan laver du personlige fotogaver

   pixabay-256887-1080x675

   Har en af dine kære fødselsdag inden længe, og mangler du inspiration til gaven? En fotogave er den perfekte personlige gave, og vi har lavet en begynderguide til til dig, der ikke ved, hvor du skal starte eller slutte – og bare rolig: Alle kan være med!

   Hvis du skal ramme rigtigt med din fotogave, skal den naturligvis tilpasses modtageren, og derfor har vi inddelt mulighederne, så det bliver let og overskueligt at tage en beslutning.

   For de helt små

   Er det et barn eller et barnebarn, der skal have en gave, hvorfor så ikke gå med en lille fotobog, hvor du har samlet alle jeres bedste minder sammen? Billeder af dig og barnet på eventyr; I vores fotobøger kan du skrive tekst med billederne og lave din helt egen historie, som barnet kan kigge og læse i – og måske nyde i en stille stund sammen med dig.

   Her anbefaler vi den bløde fotobog i A5 eller A4, der er ikke er for stor til barnet, og som let kan komme med i rygsækken, når børnehaven kalder.

   Mindeværdige milepæle

   Til det større barn eller det unge menneske, kan du lave en fotobog med mindeværdige dage og begivenheder. Vælg nogle af de største øjeblikke i modtagerens liv, og se, hvordan smilet springer frem, når han eller hun mindes de gode stunder.

   Til denne gave anbefaler vi 20×20 hardcover eller 30×30 hardcover, der fremhæver det bedste i billederne og giver dig mulighed for at printe store flotte motiver.

   Til den travle familie

   Skal du overraske et voksent medlem i en travl familie, kan du overveje en fotokalender som den perfekte gaveidé. Find 12 af dine bedste, gladeste og varmeste fotominder frem, og få trykt en kalender, der giver familien det fulde overblik over årets dag. Som en ekstra overraskelse kan du skrive en hyggedag, en weekendtur eller en rejse ind i kalenderen, som I sammen skal opleve, når tiden er til det.

   Både fotobøger og fotokalendere kan du bestille hos Din Fotobog, og vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket format du skal vælge. 

   Dansk virksomhed, lokal produktion; dét er vi stol...